Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriv en gotisk teater i hemlis. bli operafantom


Livet för dummies 67


min kämpiga kinkpridekampanj fortlöper skämmigt
en dag? på gullmars deklamerade jag mig transtrans
vill ba va trans skiter i åt vilket håll, ett obfust metaskämt
om hur det modernaste genussammanhang jag levt var som fjortis
som gotare, genom gotarbrudar. har aldrig legat med en gotbrud
min kärlek är bred o djup mina damer. min kärlek till gothguzz är asexuell, som offer. jk. jag är retropassivt trans. min anima är en av män sällan skådad goth jedi som heter elvira. hon är ikoniskt genustrotsig som en wendigo. den manliga blicken hittar aldrig alla rätt.




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-02 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd