Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödlampa


Tänk om vore en lykta ett ljus
alla sorger som bortblåsta
resten bara lycka

idag byter många ut sina glödlampor
som spred värme
till led som bara lyser
ett kallt ljus

Funderade över vilket är bäst
den ekonomiske väljer idag led
men de gamla sprider värme på ett annat sätt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2022-12-02 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP