Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BREVET

Lägger ett brev under kudden din
där går att läsa små enkla rader
Jag kan inte väcka dej nu när jag går
tack för den kärlek jag får
Kysser dej ömt så att inte du vaknar
du vet att jag alltid dej saknar
Till kvällen så är jag åter här
för att få vara dej nära
är mitt begär

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-02 16:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn.
2022-12-02

  Ninananonia VIP
Så fint!
2022-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP