Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Reskläder


Tag mig bort från alltihop
bort från allt som vill ont
sitter på tåget ser alla stationer
passera förbi mot ingenting
låt vintern ge mig ett täcke sova i
väck mig inte förrän
det är dags vakna igen





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-12-03 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP