Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hån


Rika kändisars prål

Rika kändisars
Prål med lyx och rikedom
Äckligt skamlöst hån
Mot hårt arbetande folk
För att klara månaden




Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-03 11:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja det är förfärligt!
2022-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP