Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Fundersam



Vet inte vilket som rankas högst
"Det går att hitta sin kraft i det hopplösa"
"En god vän tycker om dig för den du är
även dina fel"
funnit de båda lika viktiga
då kugghjulen börjar arbeta
fortsätter de ett tag till
till slut spänner John Blund
upp sitt paraply

Samtalet från T kom långt tidigare
insåg efter flytten av de tre behövs tillfälligt
deras bostad för de sista två katterna
det går inte säga nej, då vinterkylan kommer
bara tänka positivt
och göra det bästa av situationen.

Vi hjälptes åt då dame Edna behövde oss
före vandringsstaven lägges ned
fortsätter vi på samma moped
städning och förberedelser underlättar

Trevlig andra advent önskar jag dig kloka uggla
och alla andra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-04 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP