Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge inte upp


Alltför hårt motstånd

Hårt motstånd
har jag fått uppleva
Jag borde inte gett upp
utan kämpat på
bett om en förklaring
till motståndet
det kan jag ångra




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-04 17:55



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Att ångra hjälper föga. Jag hoppas och tror att du kommit ifrån de jobbiga åren, vandra nu frimodigt vidare med rak rygg!:-)
2022-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP