Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemensamt skriven av mig och Elinor Sörensson. Foto - Elinor S. Bildbearbetning - BenGust


Glimmerstrand 2


Fram träder
ett skimmerhav
ur gryningens
mjuka penseldrag

efter nattens sorgespår
blomstrar sanden

Dröjande avtryck
löses upp skingras
förtröstansfullt flödar
spegelstrimmiga strängar
av gyllne glimkorn och
vattenbrandsreflexer

Tiden gungar i stegen
hos strandvandraren

Duvans vingslag
vitt tecken i skyn




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-04 18:00



Bookmark and Share


  Susen VIP
Magiskt vacker bild. Texten i fint flöde lämnar avtryck. Bildskapande. "Tiden gungar"
2022-12-08

  Solstrale VIP
Starkt skildrat med strofer som är både öppnande och i mellanrummet faller läsarjaget tryggt och säkert… Frihet och Fred!
2022-12-06

    Lena Staaf VIP
En vacker dikt om tid och förändringar som sker.
2022-12-04

  Margit Grell
Avtryck på stranden löses upp och skingras. Nya tar vid till tröst.
Vackert i vacker bild.

2022-12-04

    ej medlem längre
får mig att tänka på att grönt och blått är samma färg såg det framför mig i sinnet det är jade eller emerald datorer allt är sand allt är sand VACKERT HERREGUD <3 <3 <3
2022-12-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP