Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


ANOR FRÅN LANDSVÄGEN

Om du har anor från landsvägen

om du har påbrå från vandringsmän

har du en egen, unik kultur

har du en källa att ösa ur

Rik på musik och på sång är den

och den har anor från landsvägen

 

LARZ GUSTAFSSON 6/12 2022

 

Lattcho dróm!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-12-06 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP