Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning


Det ekar i mitt huvud.

Känns som att mina känslor tar över. Jag vill bara att någon ska hålla om mig tills stormarna rider ut.

Hålla fast mig i ett tryggt grepp.

Jag är så jävla fast på utsidan men på insidan är jag mjuk.
Som poröst material som vittrar sönder.
Rasar bit för bit.

Faller samman, sönder.

Måste hålla ihop. Men hur många gånger kan man limma en vas?




Fri vers (Fri form) av Isvatten VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-07 15:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark i sin förmedling, öm i sin känsla
2022-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP