Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt ansiksdrag.

jag älskar ditt ansiktes drag.
mer och mer för varje dag.
en dag vaknade jag opp.
fanns det nån framtid nåt hopp.
du lyste i mitt hjärta.
där fanns bara sorg och smärta.
jag viskade ditt namn.
du öppnade din famn.
du brinner i mitt blod.
som en kärleks flod.
jag vaknade opp-
kände glädjen i min kropp.
längtan var stor.
som i mitt hjärta bor,
skrev i dag 8,12 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-12-08 15:06



Bookmark and Share


  Stisse
Din dikt förmedlar det starkaste och ljusaste som vi människor kan erfara. En dikt att återvända till.
2022-12-14

  Fjellhuldra VIP
Så vackert skrivet orden förmedlar
Kärleken hur stark och sårbar den
kan vara i livet.
2022-12-08
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP