Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fick ett foto av en vän.


Mamma är min ängel

Mamma är min ängel

Solen skiner och himlen är vackert blå,
jag önskar jag kunde nå dig genom att stå på tå.

Min älskade mamma , du sitter på din "egen tron" ,
blickar ner på oss barn så du vet att vi är inne
i våra bon.

Låt mig få din styrka att orka igenom alla dagar ,
strunta i alla runt omkring mig som bara klagar.

Fyll mig med hopp och glädjeskutt ,
så jag kan koppla av och till slut känna mig trött.

Blickar åter upp i det blå ,
med mina isblå som du gett mig båda två.

Jag saknar dig så mycket kära mamma ,
jag tänder ljuset och ser en flamma .

Nu vet jag att du finns intill mig ,
kärlek och omtanke va alltid "din grej" .

Jag älskar dig älskade mamma.




Fri vers av soligajag_1 VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-09 07:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint om din mamma. Jag saknar också min mamma som är i himlen.


2022-12-09

  Cikoria Blå VIP
Det var kärleksfullt diktat. Hoppas mamma ser det från sin himmel.
2022-12-09

    Ohemulen VIP
Ja, goda mödrar förmedlar hopp och styrka, kärlek och omsorg. Fint beskrivet.
2022-12-09

  Peter Olausson VIP
En innerlig kärleksförklaring, fint att läsa
2022-12-09
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP