Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto från sovrumfönstret - Annaemi


I livets ström

Allt är stilla nu
varje natt fryser is
strömfåran smalnar
ån fångas i vinterns grepp
men det blir inte tyst
isen knakar och knäpper
kraftverket uppströms ändrar flödet
då höjs vattnets nivån
strömmar över isen
bildar nya sköra lager
milda dagar släpper stora sjok av is
drar med sig fallna torrträd
och ännu en liten bit av vår strandkant

Vi bor vid en å
i den lugna byn
mitt i livets ström




Fri vers av Annaemi VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-09 21:46



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Händelserikt mitt i ensligheten!:-)
2023-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP