Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVETS TRÄD

Genom alla förändrade ansikten
en människa genomgår i livets
skeden medan hon hänger kvar
som ett löv på livets gren genom
dess stormar är det inte emot en
förundran beundra hennes vilja
hänga kvar på livets träd som till
sist ska bli bok om hennes släkt-
träds historia.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-12-10 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP