Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som jag minns

 

vinterhimlarna

i färg en smak av barndom

skymning i fyrkant




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-10 22:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Åh vad gott! :)
2022-12-13

    ej medlem längre
Åhh!
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP