Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aaatjoo prosit..


Trött och svag
i influensatider

Vill man inte
klaga ändå

Bara burra in sig
under täcket
när man fryser
Sova en stund
om det går

För att sedan
vakna till ljudet
av den kalldusch
man får av sig själv
då man nyser

Det är så scary att
man genast ryser

Men fy
för den som ger sig
i influensatider

Nej trösta sig själv
får man göra
Och tänka att det nog
går över vad det lider

Det kan i viss mån hjälpa
att klaga och gnälla lite
i bland

Men bäst är ändå
Att pyssla om sig
Och ta sig själv om hand





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-15 09:10



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sjukdom ger tillfälle att varva ner och reflektion
2022-12-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill klaga och kommer att fortsätta med det.
Jag hatar vintern.
2022-12-15

  Lottie Ålhed VIP
Krya på dej me..
2022-12-15

  angela Täubert fd Jansson VIP
Kram till dig och krya på dig från en skrivarvän i exakt samma situation.
2022-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP