Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rika får bidrag


Midvinterns elpris

Midvinterns elpris
Slår hårt mot dom fattiga
Rika får bidrag




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-12-15 16:53



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Just precis! En mer osmart bidragslösning får man leta efter:-(
2023-04-29

  Blomma-Stjärna VIP
sant
elbolagen lär gå med bra vinst
- vore de statliga skulle man
ha subventionerat pris i kris!
2022-12-17

    Lena Staaf VIP
El lönar si sällsynt dåligt att flyta omkring på marknaden. Förstatliga!
2022-12-16

    Sefarge VIP
Därför att kloka professorer
Har uttalat sig det är dumt
Ge tillbaks pengar (man stulit
Från fattiga företagare o enskilda)
Då ökar Ju bara inflationen
Ännu mer!
Om ökade bränsle. Energi
Bostads kostnader ökar
Med högre ränta på lån
Och till på det matpriserna
Vad finns då över för vissa
Att leva på?
Detta är vansinne Marknaden
Måste sluta leka med andra
Människors liv o rovgirigt
Sluka deras tillgångar
Det håller inte alls
Att skylla på Putin
Och därmed basta!





2022-12-16

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.youtube.com/watch?v=hxJ2tQFhJi0

2022-12-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://stirileprotv.ro/stiri/international/putin-anunta-ca-rusia-va-combate-sanctiunile-prin-schimbarea-fluxurilor-comerciale-si-energetice.html
2022-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP