Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter


Det är så kallt
mitt ansikte stelnar
svider
händerna trycks mot varandra i mina fickor
stelnar av kramp.

Men insidan min är varm
ibland nästan svettig
kokande
berusande
som ett glas champagne.

Det krävs så lite
att sluta frysa
för mig
när jag tänker på dig
eller möter dina ögon
drunknar
Som om sommaren vore nära.

Men det är vinter
och jag väntar
längtar
men det är bara nyttigt för mig.

För att vänta
ha tålamod
och sedan få belöningen
den känslan
är lycka.


Och jag kan stå ut med vintern
så länge
som jag har dig
sovandes bredvid mig
isolerad från kylan
kokande av din närhet.









Fri vers av Isvatten VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-16 10:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbart värmande, även när kylan externt består.
2022-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP