Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presidentens fruar är inte heller undantagna längre

 


Overkligt fall!

En italienare erbjöd sin rumänska fru till alla sina vänner för 50 euro för att samla in pengar för att betala hans räkningar
En 30-årig rumänsk kvinna, gift med en italiensk man från Civita Castellana, Viterbo-provinsen i Lazio, tvingades av sin man att bli prostituerad eftersom hon inte hade pengar att betala sina räkningar.
Kvinnan, ursprungligen från Rumänien, fördömde sin 60-åriga man våren 2019 för att han tvingade henne att sova med sina vänner och klienter för summan av 50 euro. Inför domarna hävdade rumänskan att hennes man, en frukt- och grönsakshandlare, spenderade pengarna på hasardspel och mjuka droger.

Efter avslutad utredning beslutade domstolen i Viterbo att utsätta italienaren för förebyggande arrestering, först i fängelse och sedan hemma.
Vittne: "Jag låg med den här tjejen två gånger och betalade totalt 100 euro"

En av männen uppgav först till polisen att italienaren skulle ha sagt till honom: "Min fru är en vacker kvinna, gå med henne om du vill." Senare erkände han inte längre att han hade sexuella relationer med den rumänska kvinnan.
"Jag brukade gå och köpa grönt av honom på Civita-marknaden, men jag gick aldrig med hans fru. Jag vet att han hade ekonomiska problem eftersom han en dag kom till mitt företag med en faktura och frågade mig om jag kunde ge honom pengar eftersom han inte kunde betala dem. Han hade föreslagit ett utbyte: att betala mig med frukt och grönsaker. Jag gick en gång till hans hus för att hämta cikoria, men då blev hans envishet stressande. Så någon gång bestämde jag mig för att klippa alla band med honom. Jag fick höra att det inte är tillförlitligt”, hävdade mannen, enligt Corriere di Viterbo.

En annan klient erkände vid förhören att han betalat för två kärleksmatcher. "Jag låg med den här tjejen två gånger och betalade totalt 100 euro."
Italienarens syster försvarade sin bror och hävdade att han aldrig skulle ha tvingat sin fru att sälja sig själv för pengar. ”Jag träffade hans fru innan de gifte sig och sedan började vi träffas ungefär tre gånger i veckan. Min bror har aldrig varit aggressiv mot henne, han har inte tvingat henne till prostitution och han använder inte narkotika, inte heller tidigare. Efter att han kom ut ur fängelset började de bo tillsammans igen och än idag bor de under samma tak."

Rättegången kommer att återupptas i slutet av september nästa år, uppger också den åberopade källan.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-12-16 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP