Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
onödiga bråk


En skopa ovett

En skopa ovett
har jag fått många gånger
andra oförtjänt
en del förtjänade
Kan det vara så
att en del människor
har ett behov av att bråka
på andra människor




Fri vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-16 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP