Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömfångaren



Men man kan inte leva dem alla
sjunger trasten här utanför

Ändå ryms en så drömlikt
vacker känsla

I den svarta lilla fågelns sång

Att den verkar fånga och tolka
allas våra drömmar

På en och samma gång






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-21 13:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Koltrastens sång är ljuvlig
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP