Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppenbarelseboken 3:20


KLAPPAR

"Jag står utanför och klappar".
Någon bultar på din dörr
utan några önskelappar,
som du fåfängt skrivit förr.
Öppna hjärtat för en gäst,
som vill ge dig fröjd och fest!

Hör, det bultar och det knackar
på ditt stängda hjärtas port!
Någon söker dig. Det lackar
att få detta snarast gjort.
Någon utanför vill in
för att ge dig frid i sinn.





Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-22 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP