Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppmärksamhet åt de snälla barnen


De tysta snälla barnen

De tysta snälla barnen blir lätt förbisedda
De hörs ju inte och tar inte för sig.
Glöm inte bort dem
Skänk dem lite uppmärksamhet




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-22 13:09



Bookmark and Share


  Minkki VIP
de osynliga...
2022-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP