Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


En gatubild (dan före dan)

Lite grå är dan före dan
med smutsiga snödrivor
av den lilla blötsnö som blev kvar

Där också de hopskrynklade
torkade
men åter igen uppblötta lönnlöven
bildar mönster par om par

Det är en blöt och lite slaskig
vy min gata har
Inte så julkortslik precis

Men ändå kan jag tycka att den
stämmer ganska bra på något vis

In i den sinnes stämning som
befinner sig just här idag

Denna lite kulna grå och slaskiga
Dag före dag





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-23 09:12



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Ja, dan före dan kan vara solig och 10 grader plus eller kall och snöig - det är ingen ordning på årstiderna !
2022-12-27

  Kungskobran VIP
Den vita julen försvann
med tomten och hans spann

2022-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP