Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dan före dopparedan



den kloke sitter på sina händer
som med tiden lärt
fastna inte på klistret
om livet dig kärt
bär frökorgen i hand
strö över jorden medan du går
om du inte önskar räkning
från din psykolog
du läser tyst och svävar som fjärilen
över kärröken

då du flyger högt över trädtopparna
ser du världens mörker
vargen löper efter sina beten
gör som rödhaken sitt fredad på gren
öppna ditt bröst
sjung med öppen strupe
förtälj vad du sett






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-23 17:16



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
tycker mycket om denna
2022-12-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP