Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Går igenom

Steg för steg

Andas känner

Bryta upp

Komma  vidare

Se livet

Mogna 

Bli kvar lite till

Av längtan

Få dagen

Tillbaka

Precis

Som den var

Ellet se skillnaden

Spegla genom

Stå kvar vänta

Ta imot

Trygghetens plattform

Tidson

Passerar fort

Förbi

Fångas upp i sista

Stund

Ta klivet fullt ut

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-26 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP