Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Över sjö och skog (kalkstensbanan)


Pålarna
i armerad betong

En
installation
i dimman

Där kalkbanan
en gång löpte
över
vattenspegeln

Nu sjunger isen
mellan pelarna
på rad

Där en gång linbanans
korgar fyllda av sten
Vajande löpte över
sjö och skog




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-26 13:41



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Skönhet bor i betraktarens öga - fint !
2022-12-27

    Lena Staaf VIP
Samhällets förändring som ger nya bilder av skönhet.
2022-12-27

  Kungskobran VIP
Det vackra finns i allt
2022-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP