Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nymåne

tack nymåne.
du lyser där.
i all mörker.
tittade ut-
du är förtrollande.
lyser över vår värld.
där är alt så mörkt.
sen mörkret på himmelen.
du är hoppet i mig.
just nu vaknade.
på kvällen nu.
du lyser på vår .
värld på alla.
som är starka .
och är svaga.
kärleken är långt borta.
det kommer ett.
nytt år.
ett nytt liv.
men du måne.
finns i vår evighet.
skrev nu18.00 på kvällen-
27.12 2022 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-27 18:45



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så fint underbart skrivet om månen.
Glädjande ord.
2022-12-29
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP