Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fett queer men alltid brud


cyberdisneysessa


ner släpps här ens ett hår
för knälös pappa gummiand
han är en vässla nu för sharking
och en annan dalek måste gåva

åskar yaya ur klacken som går
en brud lös kring min hand
motar giraffitta av i kantring
för att kyla med en sigmanova





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-03 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd