Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Intet är som väntans tider

Mörk som ”rena natta”
är morgonen nu

Och dagens ljus
ingen långvarig historia

Björnen på sparlåga
i sitt ide
Påminner om din egen
”vintersömn” i mörkertid

Där du med tunga steg
längs gatan tar dig fram
i ultrarapid

I väntan på den ljusare tid
som en dag ska komma






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-28 08:24



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så fint foto! Du fångar i texten den trötthet som finns över vinterns mörker och längtan efter vår och ljus.
2022-12-28

    ej medlem längre
otroligt fotto

jag skulle

rekommendera

att printa den

och ha över sängen <3
2022-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP