Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mind your eye!


Andrew, trollar kvinnor på omänskliga sätt i sociala medier.

Andrew Tate.
Andrew, trollar kvinnor på omänskliga sätt i sociala medier.

Tate trollar skoningslöst nu på vår kämpe Greta Thunberg.

– Jag har 33 bilar med enorma utsläpp...jag mailar dig alla detaljer.
- Ja, snälla upplys mig. mejla mig på smalldickenergy@getalife.com svarade Greta.

 

P.S Jag har varit i kontakt med honom men det ledde inte till något bråk, eftersom jag och mina rumänska medievänner kan lite diplomati.

Att nu håller han fast vid vår lilla tjej Greta, det är en makaber manipulation välorganiserad av "poetiska grupperingar"....

https://www.aftonbladet.se/podcasts/ab/episode/346169

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-12-28 14:13



Bookmark and Share


  Koloristen
"...vår lilla tjej Greta".

-Vår? Inte min. Denna osnutna skolkunge till antifant och falsklarmare.

2022-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP