Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

May be

There are rooms
to enter for a soul.





Fri vers av Margit Grell
Läst 133 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-28 16:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ett inre rum, tänker jag när jag läser din fina text.
2023-01-04

  Kajan VIP
Fint. Läser in mycket i de relativt få orden.
2023-01-04

  Kungskobran VIP
Do’nt be to late
my dear soul mate
there is room in my heart
so com-along with me be smart
let our souls fly away
wha’ts more to say


2022-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell