Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tiga vore guld


Tiden mig vrider
det svider
jag lider

Men inte hör ni det
ni med era tankar

Förutfattade meningar som ingen lyssnar på

Och dom säger till mig att tänka

Men vad ska jag tänka på?
Tänka mig för?

Kan dom sluta tänka åt mig ständigt

Jag vill hålla för mina öron och skrika
som ett litet barn.

Ta mitt gehör

Ska det vara så svårt att backa?

Nej kom inte till mig

Kom inte fram hit och bråka

Det har vi fått nog av
Mitt yttre mitt inre

Men i sinne

Är jag alltid ifred

Drömmer
fantiserar
glömmer
överger

Det är ingen som lyssnar om du inget säger

Det är ingen som lyssnar när vi pratar heller

I en värld där allt är givet och alla ska få plats
Alla ska ha sin rättighet

Får vi ändå slåss

Trots att vi vill ha fred

Vara ifred







Fri vers av Isvatten VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-29 13:49



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"vi - Mitt yttre mitt inre"
Dina funderingar kring
- vi - mitt och ditt -
gör en kullerbytta
inuti min hjärna -
tack!
och ha en skön vår!
2024-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP