Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista december hälsningsbagatell 34

 

 

Önska alla jag känner

man som kvinna

ung som gammal

vänner som ovänner på Poeter.se

ett gott slut och ett Gott Nytt År!




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-31 13:15



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
God fortsättning önskar jag dig, både i livet och här på poeter.
2023-01-12

  stormengudrun VIP
Gott Nytt År till dig också!
2023-01-01

    Music mind VIP
Önskar detsamma. Gott nytt år.
2022-12-31

  lodjuret/seglare VIP
Menar du verkligen du har ovän sidan på här? En sådan här dag bör en väl nästan hålla kär? Någon ser kanske djupt i glaset, då en tänker sig själva kalaset, oavsett vilka som flockas, av ljuset och värmen känslor heta skockas...
2022-12-31

  Öknens Ros VIP
Ett Gott Nytt År!
önskar
Öknens Ros
2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP