Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyårs natten2022

har nu varit.
så hemsk och jobbig.
har en hund.
hunden låg på.
lilla toaletten,
o skakade.
så fort dom dom.
skjuter dessa smällare,
har suttit med.
med min vove på natten.
voven är 10 år.
man blir arg,
när hunden lider.
har bara lust .
ta på sig boxar handskarna .
gå ut att ge dom .
en riktig käft smäll.
nu får det vara nog.
djur har också känslor-
av birgitta skrev nu 1.1 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-01 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP