Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny himmel.

en ny jord.
tittar ut.
en lång ljus strimma.
på himmelen i dag.
inga fåglar framme.
alt dött och tyst,
vad är världen.
på väg nu.
har bott i skogen.
7 o halvt å bara sett.
himmelen månen och stjärnorna.
bara mörker.
bara trädtopparna.
himmelen blir rosa.
när det blir kalt.
känt tystnaden o lugnet.
ser hur hela värden.
förändras dag för dag.
sökte mig till skogen när min 23 årige son dog,
jag sökte och sökte efter lugnet.
är åter tillbaka till stan.
då dör son numer 2.
livet är en gåta ett lån.
skrev 31.12 2022a birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-01 12:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande livshistoria!
Smärtsamt att läsa.
Naturen helar.
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP