Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GOTT NYTT ÅR HERR STRINDBERG

Ågust : Så var de dags igen då,
för ett nytt år som af historisk
erfarenhet icke alls komma att
blifva så nytt utan tröska väl på
i gamla hjulspår som vanligt
som vore det Dej`a vu !

Så vad som behöfvas för det
nya äro en regelrätt statskupp
a la franska revolutionen och
afsätta spionen och landsför-
rädaren Oscar II som återsänds
till Norge af Ibsen,
efter att han rullats i tjära och
fjäder.
-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2023-01-01 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP