Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

media mark.

någon kvinna ringde,
sa att någon hade,
beställt 2 stycken kaffe maskiner ,
i mitt namn.
och visat mitt bank-id.
då sa jag har inget bank-id.
då slängde kvinnan på telefonen-
hur kan hon veta,
mitt tele nummer ,
vad jag heter,
mina tele nummer är ej registrerade.
nu har dessa bedragare sprungit på fel kärring.
skrev nu av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-02 17:29



Bookmark and Share


  Koloristen
Råtthålet Sverige, de kriminellas paradis.
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP