Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min funny valentine


lilla vän


rapunzel lilla vän
livrädd för sanningen
jävla detalj föds ur hat

du är min parodi
på eros fantasi
en liten vat till min sat

jag är rörd i din figur
du vet vad men inte hur
under skyn är jag ditt djur
och svingar ditt hat

hon bränner och förgör för mig
vid döden ska hon lämna mig
mig, lilla människa, mig
nej, snälla nej, sluta nej




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-05-07 04:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd