Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Les Miserables i en annan version.

Håll dig varm och stilfull i vinter hemma.
bekväm i soffan inbäddad på alla pälsar som nu blivit mjuka kuddar för hundratusentals, men förbjudna av församlingsmedlemmarna,
av vårt svenska samhälle.
För att kunna bära en rävpäls måste man resa till Moskva eller Bukarest.
medan vi här i Sverige tittar på serier som dessa:
"lost and found" -(Alone) på egen hand.
där överlevnad genom bergen i Patagonien är en belöning på 500 000 dollar.
men jag är en nymf, även jag förlorade dessa summor utan att tävla i bostadskarriären,sovplats, var du ska lägga huvudet fullt av bekymmer
men vad ska man göra nya tider planerade av de som inte vet vad röran är,
påminner mig om The Music of Les Miserables.
Jag ska köpa biljett till Cirkus den 13 februari 2023, de finns i Stockholm, pris över tusen 1175:- på en biljett, men få det vara!

https://www.bing.com/videos/search?q=le+miserables+musical&view=detail&mid=594F3D0FDFB20673734C594F3D0FDFB20673734C&FORM=VIRE


Hemmet är platsen och vänligheten där du kan upptäcka din kvinnlighet,
du kan vara den alla drömmer om.
kvinnan som kommer
som från ett drömland, kvar som ett arv av mänskliga frön från Vintergatan.
med en perfekt kropp och drag ritade av gudarna.
Var en vattennymf och låt dem drömma om dig.
Transparent och förförisk,
bär flytande klänningar och hölj dig i mystik,
pastellfärger, känsliga och värdefulla applikationer.
Var en gudinna och låt dem upptäcka dig.
Sensuell och stark,
i livfulla färger och djärva snitt,
med moderna utskärningar längs benet
av speciella scarlet satin material.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-01-05 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP