Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fortsättning

 

 

följer

spår

 

av ögonblick

då vi var

i öppnade valv

 

och tiden inuti

med ruinerna

i gryning

 

förenade

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-05 20:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker bild, text, musik. Kombinationen.
2023-01-07

  KYREUS of Sweden
...och
alltid,
alltid,
alltid
- ett hopp
om dagar att komma
2023-01-06
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP