Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinner du för service?

Brinner du för service?

Bokstavligen alltså. Är passionen för service så stark att du marinerat din hud i bensin och tänt eld på dig själv? Kan du trots den obeskrivliga smärtan, stanken av ditt brända hår och ljudet av fräsande kött, ge ett professionellt intryck till våra kunder?

Har du förmågan att le till våra kunder medan du dör framför dem på det mest fruktansvärda sätt en människa kan dö på? Kan du bibehålla ditt leende med vetskapen att du aldrig mer kommer att få återse dina nära och kära, att nästa tillfälle blir när de sprider din aska?

Om ovan text beskriver dig så vill vi hemskt gärna att du söker dig till oss. Hos oss får du möjligheten att vara det ljus du var menat för att vara.

Vi och våra kunder vill se dig brinna.

Ansök idag.




Övriga genrer (Satir) av Amido
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-06 15:11



Bookmark and Share


  Koloristen
Servicesamhället finns inte längre. Bara snacket om det finns kvar. Service, ett ut- och nedbränt begrepp.
2023-01-07

  Cikoria Blå VIP
Bra satir!
2023-01-07

  Månfare VIP
"Här är vi som en familj.. därför jobbar du förstås över gratis"!
2023-01-06

  rostspik VIP
Bra drift med en vanligt förekommande floskel.
2023-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Amido