Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinnaren


Frida Karlsson

Snacka om att ge allt




Fri vers (Fri form) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2023-01-07 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP