Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök I


Epitafium


Fågel Fenix flög inom dig ,
Den blev din själ och ditt blod ,
Varje fjäder täckte ditt hjärta.

Fenix gav dig kärlek , som du
Föraktade , men du somnade i våras ,
Du hörde inte längre hans kvittret på
Våren .

Din sömn blev din sista säng fylld
av vårens dofter .

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-01-09 11:14



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Fina minnesord.
2023-01-11

    Sefarge VIP
Eterisk koncentrerad lyrik
i svävande magisk
förpackning!
Bravo!
;)
2023-01-09

  Kajan VIP
Fint om ett farväl .
2023-01-09

  Solstrale VIP
Vackert poetiskt om ett avslut!
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP