Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Distikon


ÄNTLIGEN!

Äntligen vrider sig tiden tillbaka i gängorna!
Nu är det måndag igen utan allt konstgjort prål.
Ehuru dimblek och duggande tråkig av olust,
välkomnas måndag tillbaks, vardagens dag nummer ett.
Äppelkindade julgransänglarna packas i lådor
att transporteras bort, saknad av ingen och glömd.
Allt är som vanligt och måndagen flyter som fordom
fram genom tidens ström. Äntligen måndag igen!




Bunden vers (Hexameter) av Ulf Carlsson VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-09 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP