Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEKANT

Jag har en bekant 

sedan länge

som  är mej trogen

Ångesten

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-09 19:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En snyltande sådan
på livskraft?På nåt
sätt bäst göra sig
av med den gäst
-en hur det nu
bara går?
;)
2023-01-12

  Jan Widströmer VIP
Ganska vanlig bekantskap... Klen tröst att många ingår i bekantskapskretsen anonyma.
2023-01-12

  M M Mannheim VIP
Men du, mer än det finns det väl?
2023-01-10

  Minkki VIP
Brrr... svårt att applådera ... bra fångat, Maj-Lis!!!
2023-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en ovälkommen och oönskad bekant.
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP