Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasdockor och marmorstatyer

Ett rike där oron betar.
Så småningom den drar sig tillbaka.
Kysser den mark som en gång bar henne.
Tyngdtäcke porlar längs havets gäss.
Står och ser på medans andra lever.
Iakttar den frusna ugglans sång.
Blekare än natten.
Tröstande midvinterdagg.
Somnar trött utan att minnas känslorna.
Förblindad av längtan.
De inre delfinerna söker sig hem.
I en dvala.
Ingen trott fanns.
Inte heller jag.
Utsikt över mina egna skuggor.
Känner huden, någon annan än min egen.
Tätt intill.
Närmre än riktigt nära.
Tårar inte längre rinner.
De bara finns där.
Som ett andra ansikte.
När jag ser henne.
Jag tittar bort.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-01-09 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP