Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VI ÄR ALLA GENIER......

Pappa !

-Ja,min lille grönögda son med lilafärgat hår
och zickzackrandig svans.

Kan man bli bög om man lyssnar på Elton
John och Rufus Wainwright ?

-Den sexuella identiteten brukar naturligt
avgöras under pubertitet innan femton års
ålder och som du stirrat på din mors tuttar
sjärt och ben är du redan identifierat hetero
så fortsätt lyssna på dom där musikerna du
för de enda som kan hända är att örona
börja växa på dig tillsammans med Oidipus.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2023-01-09 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP