Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR ICA HANDLARN SÅLDE SALTET SOM SOCKER

De hade viskats om olaglig verksamhet
hos byns Ica handlare där han säljer
varor under falsk marknadsföring som
att salt säljs som socker trots att socker
är dyrare än salt och säljer även fjädrar
som hönor och marknadsför nya varor
som inte ens finns ute på marknaden,
men det som är ovanligare för en Ica-
handlares verksamhet är att erbjuda
lediga kvinnor till kunderna vilket ju
bedöms som trafficking så när vittnena
börjat samlas omkring honom lär han
få det svårt förklara sig och oavsett vad
han än säger kan det komma användas
emot honom som när salt inte är socker.



---

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2023-01-10 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP