Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


THE PUTIN LIES

Putins krigsstrategiska lögnpropaganda
var av det uslaste slaget som visar att
han var en dålig lögnare medan hans
omdömeslösa kunskap om krig i fält
borde medfört hans avgång redan i in-
ledningsskedet.

Han sade : Sprid ut över världen att
detta nazistiska drogberusade,
perverterade folk av Ukrainare som
homosexuella pederaster och vi skola
få världen med oss främst för att de
attackerat Ryssland som nödgas för-
svara sig.

Mästaren av lögnaktig krigspropaganda
Joseph Goebbels skrattar i sin grav åt
Ryska folkets invanda dumhet tro på
en sådan pellejönspajas som Putin och
hans förstelnade gubbar i Kreml som
inte ens förmår ljuga trovärdigt.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-01-10 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP